Gmero, podaje ci plan awaryjny wsiadasz w czwartek w pociąg relacji gdynina zakopane my odbieramy cie w nowym targu w piątek rano lub jak chcesz to w czwartek popołudniu z krakowa mąż zawozi cie na dworzec pakujesz sie spokojne do przedziału zabierasz foteliki my cie odbieramy na stacji tak samo w drugą strone nie damy ci zginąć pomożemy a ty bedziesz sie fajnie bawić jak małżonek nie może fajnie by było jakbyście razme przyjechali za rok może sie nie powtórzyć taka okazja miejsc w samochodach bedzie pod dostatkiem a koledzy chętnie pomogą wiec ja nie widze problemu
Brzęcząca blacha
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez RomanSJak nie ma innej rady to żonę za kierownicę a Ty do bagażnika i słuchaj gdzie brzęczy.
A co do brzeczenia to mam to samo cos pod podwoziem :evil: ... chyba najlepszym wyjsciem jest wiechanie na jakis wolnostojacy kanal i oblookanie sytuacji.Żaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez damianoU mnie tez ramka brzeczala ale kupilem sobie na allegro taka ladna chromowana i cisza jak makiem zasialŻaden wiatr nie jest dobry dla okrętu, który nie zna portu swego przeznaczenia.
Komentarz
-
Komentarz